Меблі з масиву дерева

Меблі з масиву дерева
Меблі, виконана з масиву - класика, яка не виходить з моди століттями. Вона красива і практична, екологічна і довговічна. Гарнітури з масиву стають фамільним надбанням і передаються з покоління в покоління.

Вони радують своєю величчю власників будинку і викликають захоплення у їх гостей. Але як же вибрати меблі, яка буде не тільки прикрашати інтер'єр, але і прослужить довгі роки?

Особливості вибору готових виробів
Перше, на що слід звернути увагу при виборі меблів з масиву дерева - наявність сучків, їх повинно бути якомога менше, так як вони роблять виріб менш міцним. Крім того слід враховувати й інші важливі нюанси:

  1. М'які породи дерева такі як: ялина, кедр і сосна великого навантаження не витримують, в той час як тис, дуб та ясен прекрасно з нею справляються.
  2. Готовий виріб не повинно містити ніяких зазубрин, подряпин і інших дефектів, навіть в мінімальних стиках не повинно бути видно слідів клею.
  3. Якісно виконана меблі не повинна хитатися і видавати звуки при контакті з нею.
Ну і найголовніше пам'ятайте, перш ніж придбати меблі з масиву необхідно ретельно оглянути виріб. Адже вибираючи натуральне дерево, ви робите покупку на довгі роки наперед.
 03/02/2019
 (728 просмотров)
Top