Переваги меблів з масиву дерева

Переваги меблів з масиву дерева

Багато з нас мріють про масивні дерев'яні меблі. Пов'язано це з її міцністю, солідністю, і тим що здатна прослужити вона нам протягом багатьох років. Також, вона вводить особливий настрій в інтер'єр житла.

Дерев'яні масивні меблі представляють собою відмінну покупку. Хоча і вимагають догляду і турботи, а також не відносяться до дешевих предметів меблів, вони відплатять красою і неповторним характером.


Меблі з дуба

Деревина дуба, хоча легко доступна і популярна, знаходиться в більш високій ціновій категорії. Це пов'язано з тим, що такі меблі є дуже міцними і витримують будь-які механічні пошкодження. Не дарма існує приказка "сильний, як дуб".

Меблі з дуба в стані прослужити багато років, навіть при інтенсивній експлуатації. Дубові полки не вигинаються під вагою книг, навіть якщо це будуть енциклопедії. Меблі з дуба підходить для класичних, сільських інтер'єрів, але і в сучасних і мінімалістичний виглядає добре. Вона відносно проста в догляді і обслуговуванні.


Догляд за дубової меблями

Звичайно, як і будь-яке дерево, дуб вимагає догляду. Меблі з дуба слід змащувати спеціальним маслом, і краще за все раз на місяць. Масло захищає поверхню деревини, створюючи захисний шар. Жодна деревина не любить води і високих температур. Тому варто подбати про те, щоб дубові меблі не мала контакту з вологою або прямим джерелом тепла.

Слід бути обережними також з дубовими столами - не варто на них ставити гарячі каструлі. Так як через це вони пересушуються і в результаті можуть з'явитися тріщини. Відповідним чином доглянуті меблі з дуба - будуть служити протягом багатьох років.

 03/08/2018
 (624 просмотров)
Top